Etkinliklerimiz

Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü
1. Sınıf Öğrencilerimizle Buluşuyoruz!...

Yenilenemez bir doğal yapı olan «Toprak»ın; gıda güvenliği ve sürdürülebilir geleceğimiz açısından mutlaka korunması gereken bir kaynak olduğu ve sürdürülebilir toprak verimliliği için dengeli bir «Bitki Besleme» gerektiği temel konuları üzerine inşa edilecek dört yıllık akademik yolculuğunuzun başlangıcındasınız.

&

Sizlere «HOŞGELDİNİZ» diyebilmek ve akademik yolculuğunuzdaki yol göstericilerinizi tanıtabilmek amacıyla hepinizi 3 Ekim 2019 Perşembe günü saat 10:30’da D Blok Prof. Dr. Feyzi Önder Konferans Salonu’na bekliyoruz.

NOT: 2., 3. ve 4. sınıf öğrencilerimizin «Akademik Danışmanlık» bilgilendirmesi aynı gün (3 Ekim 2019) 13:30’da D Blok Prof. Dr. Feyzi Önder Konferans Salonu’nda yapılacaktır. Katılımda gerekli özenin gösterilmesini rica ederiz.

(Bilgi için tıklayınız)